"Térburkoló kövek lépésről-lépésre"

preload

Tetra XXL Kagylóbarna

Tetra XXL Kagylóbarna Burkolólap

 

Burkolólap

 

akciós ár: 8890 Ft/M2

Tetra XL Kagylószürke

Tetra XL Kagylószürke térkő

 

térkő

 

akciós ár: 6604 Ft/M2

Tetra XL Kagylóbarna

Tetra XL Kagylóbarna térkő

 
Kedvencekhez ad

térkő

 

akciós ár: 6604 Ft/M2

Pannónia Mokka B13

Pannónia Mokka B13 térkő

 
Kedvencekhez ad

térkő

 

akciós ár: 3556 Ft/M2

Impresszum

SZERZŐI JOGOK

A honlap felületein található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, kép, valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja, az ezen oldalakon látható formában a JV-Raszter Kft. kizárólagos tulajdonát képezik. Ezek felhasználása a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti és jogi következményeket von maga után. Tilos a honlap bármely részének másolása, terjesztése, valamint az azon keresztül elérhető adatbázis elektronikus tárolása, feldolgozása, vagy értékesítése.

 

ADATVÉDELEM

A jvraszter.hu tiszteletben tartja és megóvja az Ön személyes adatait. A JV-Raszter Kft. jvraszter.hu weboldalán nem gyűjt személyes adatokat, kivéve abban az esetben, amikor Ön úgy dönt, hogy azokat e-mailben vagy ajánlatkérő adatlapon elküldi nekünk. Adatait ebben az esetben az adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük, nem továbbítjuk sem e-mail címét, sem más, esetlegesen megadott adatait az jvraszter.hu-n kívüli harmadik fél részére. Adatainak megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a JV-Raszter Kft. ezen adatait saját rendszerében nyilvántartsa és kezelje, illetve 3. személynek, kizárólag, mint technikai közreműködőnek adatfeldolgozás céljából átadja mindaddig, amíg Ön kifejezetten nem kezdeményezi adatainak törlését. Ezt követően adatait a JV-Raszter Kft. nyilvántartásából véglegesen töröljük. Az oldalaink látogatásával Ön hozzájárul hogy IP címét weboldalaink látogatottságának mérésének érdekében, egy elkülönített adatbázisban tároljuk, és statisztikai célokra felhasználhassuk.

ÉSZREVÉTELEK

Bármilyen észrevételt a jvraszter.hu oldalain megjelenő tartalommal kapcsolatban a következő email címen fogadjuk: info@jvraszter.hu

 

KERESZT HIVATKOZÁSOK

A jvraszter.hu főoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját felületén külön hozzájárulás nélkül. Belső oldalakra mutató linkek elhelyezhetők abban az esetben, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással, további paramétereket nem tartalmaznak. Tilos linket úgy elhelyezni, hogy a jvraszter.hu oldalt valamely más oldal részeként jelenítse meg. A JV-Raszter Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a jvraszter.hu weboldalán keresztül kapcsolódnak, ezért nem fogad el semmilyen felelősségre vonást az ezeken az oldalakon található hibákból, téves információkból adódó károkért. A jvraszter.hu fenntartja a jogot, hogy bármely szolgáltatását vagy az oldalak bármely tartalmát külön figyelmeztetés nélkül megváltoztassa vagy megszüntesse.

© JV-Raszter Kft. 2001-2014.