"Térburkoló kövek lépésről-lépésre"

preload

Tetra XXL Kagylóbarna

Tetra XXL Kagylóbarna Burkolólap

 

Burkolólap

 

akciós ár: 8890 Ft/M2

Tetra XL Kagylószürke

Tetra XL Kagylószürke térkő

 

térkő

 

akciós ár: 6604 Ft/M2

Tetra XL Kagylóbarna

Tetra XL Kagylóbarna térkő

 
Kedvencekhez ad

térkő

 

akciós ár: 6604 Ft/M2

Pannónia Mokka B13

Pannónia Mokka B13 térkő

 
Kedvencekhez ad

térkő

 

akciós ár: 3556 Ft/M2

Tetra Mediterrán

 

térkő

 

Tetra burkolólap Kagylóbarna

 

Térkő

 

akciós ár: 3810 Ft/M2

Tetra Kombi Kagylóbarna

 

térkő

 

akciós ár: 4445 Ft/M2

Tetra XL Kagylószürke

 

térkő

 

akciós ár: 6604 Ft/M2

Tetra XXL Kagylóbarna

 

Burkolólap

 

akciós ár: 8890 Ft/M2

Vezúv Krémnarancs

 

térkő

 

lista ár: 4318 Ft/M2

Vezúv antik Homoksárga

 

térkő

 

akciós ár: 4445 Ft/M2

Pannónia Melange B11

 

térkő

 

akciós ár: 3556 Ft/M2

Pannónia antik Őzbarna

 

térkő

 

akciós ár: 4445 Ft/M2

Lagúna Antracit

 

térkő

 

lista ár: 3048 Ft/M2

Hágó Szürke

 

térkő

 

lista ár: 3048 Ft/M2

Korall szürke

 

térkő

 

lista ár: 3048 Ft/M2

Kerti Szegélykő

 

vörös

 

akciós ár: 762 Ft/db

Gyephézagos Szürke

 

térkő

 

lista ár: 3048 Ft/M2

Növénytámfalelem

 

Agyagbarna

 

akciós ár: 826 Ft/db

Térkő, és egyéb termékek

Kalandozás a térburkolatok világába

A térkő kellemes és stílusos környezetet teremt otthonunkban. Engedje el fantáziáját, és képzelje el, milyen térkő lehet színében, formavilágában tökéletes összhangban otthonával. Ha még nincs ötlete, vagy hiányzik egy kis inspiráció, akkor ismerje meg minőségi térburkoló választékunkat, referenciáinkat!

Lapozzon bele térkő katalógusunkba, nézze meg akciós térkő árlistánkat, majd látogasson el hozzánk! 


100 százalékban magyar térkő

Cégünk, a JV Raszter Kft. kizárólag magyar alapanyagokból készült, saját gyártású térburkoló köveket forgalmaz kecskeméti telephelyén, illetve az ország számos pontján viszonteladói hálózat által. A minőségből nem engedünk, a gyártási folyamat során gondosan ellenőrzött körülmények között a szigorú minőségbiztosítási irányelveket követjük. Ez a záloga a tartós, jó teherbírású, nagyszilárdságú, fagyálló, méretpontos és kiváló minőségű térköveinknek.


Térkövek minden felületre

A térkő sokszínűségének köszönhetően ideális minden típusú házhoz, családi házak kocsifeljárójához, járdáihoz, teraszához, kerti útjaihoz, irodaházak parkolóihoz, vagy korábban lebetonozott felületek felújításához.

 

Bátran alkosson új mintákat!

A térkövezés egyediségét adhatják a kialakított mintázatok, melyeket a színek mellett a formák határozzák meg. Több munkát, kreativitást igényelnek a bonyolultabb térkő mintázatok, de a kapott eredmény tekintetében, mind látványban, mind stílusban megtérül a befektetett munka. 


Legyen stílusa!

A térburkolatok világa is követi a trendeket, ennek jegyében folyamatosan változik és bővül a kínálatunk. Minden építészeti stílushoz kínálunk térköveket, a minimáltól a mediterránon át a klasszikusig. Kínálatunkból ön is megtalálhatja saját stílusát!

Ízelítőül kattintson térkő katalógusunkra


Mediterrán térkő

Szeretné, ha otthona a déli hangulatot árasztana? Kedveli a mediterrán világ meleg színeit? Egy kis romantikára vágyik a szürke hétköznapokon is? Akkor önnek a mediterrán világot tükröző térburkolat a megfelelő választás. A mediterrán térkövek színükben, formavilágukban is a hangulatos déli romantikát csempészik be otthonába.


Antik és rusztikus térkő

A retro építészeti elemek a fénykorukat élik. Ezen jegyek a térburkolatokban is megjelennek. A koptatott, régies megjelenésű antik és rusztikus térkövek a letűnt korok romantikus hangulatát keltik életre. Ezen térkövek antik épületek, mediterrán otthonok, falusi jegyeket magukon viselő házak és régi stílusú épületek környezetében is látványos, esztétikus, egyedi burkolatok. Valódi természetes megjelenésükkel hidat képeznek a hagyományos és modern értékek között.


Minimál stílusú térkő

Napjainkban egyre többen választják a minimál stílust, mely nemcsak otthonukban, de kertjükben, udvarukban is megjelenik térkő formájában. A minimál stílus az egyszerű formák és a rend alkalmazásával teremt harmóniát. A színpalettája korlátozott, kerüli a harsány színeket. A letisztult, egyszerű formavilágú minimál térkövek hangsúlyos és elegáns felületekkel emelik az otthon bensőséges hangulatát.


Klasszikus térkő

Otthona hagyományos értékeit, modern jegyeit ötvözheti a klasszikus térkövekkel is, melyek tökéletes harmóniát alkotnak majd környezetükkel. Esztétikus megjelenésűk, visszafogott színárnyalatuk gazdag formavilággal párosulhat, így különleges mintázatokkal is egyedi és ízléses képet alakíthat ki.


Kiegészítők térkövekhez

A térköveken kívül gyártunk még a térkőhöz színben tökéletesen azonos szegélyköveket, paliszádokat, útépítési szegélyköveket, valamint magasépítési betontermékeket, zsaluköveket, falazóelemeket, födém-béléstesteket, kerítéselemeket, támfalelemeket. Az elmúlt években a termékpalettánk kiegészült még tört felületű kerítéselemekkel és a növény-támfalelemekkel, melyeket függőleges falak vagy rézsűk kialakítására ajánljuk. 

 

© JV-Raszter Kft. 2001-2014.